slider_0000_Group 4
slider_0000_Group 4
slider_0001_Group 3
slider_0001_Group 3
slider_0002_Group 2
slider_0002_Group 2
slider_0003_Group 1
slider_0003_Group 1

Anmeldelser

På besøg hos Nisse og Trolde Kompagniet mødes jeg af 13 katte og gårdens ejere som i det daglige kaldes Pia Trold og Børste Lars af de lokale.

På Deres smukke gård Engholm, skabes der unika nisser og trolde. Under røde huer og finurlige ansigter der alle bærer træk fra Bornholms underjordiske, følges man af to meget livagtige øjne, ikke 2 er ens, og det ville være temmelig ubehøvlet af opponere imod dem. Er det kunst eller illusion, men som en magisk gaderobe åbens det af en knirken, fra 2 store Kastanjetræer der vogter porten. Du må ikke søge efter charme, men du overfaldes straks ved indgangen, af grænse kombinationen af fantasi, sjæl og talent fra kunstneren. Et unikt sted, hvor du kan løsrive dig fra den faktiske verden. Køber du et af disse væsner skal du ikke overraskes ved lyde fra loft og trapper, for da har du blot fået en hilsen med fra Engholm Gård på Bornholm.

For mange nisser og trolde bliver det en begyndelse til en samling, for du drages blot du ser Nisse og Trolde Kompagniets skilt ved vejen.